Uusi Ibumax-C-flunssalääke – vastaisku flunssaiseen viluun ja kolotukseen

Ibumax on ollut suomalaisten apuna säryssä ja kuumeessa jo 21 vuotta. Nyt Ibumax-tuoteperheemme on täydentynyt uudella Ibumax-C -flunssalääkkeellä, joka on täsmätuote nuhakuumeen ja flunssan oireisiin. Ibumax-C -tablettien vaikuttavat aineet ovat ibuprofeeni ja C-vitamiini. Ibumax-C helpottaa oloa kun paleltaa, kolottaa ja särkee.

Kyllä Ibumax-C tietää!

Ibumax-C -flunssalääkkeen lanseeraus ei jää keneltäkään huomaamatta. Ibumax-C -mainoskampanjaa tähdittävät kuluttajalähtöisestä Lacto Seven -kampanjastamme tutut hahmot Arto ja Max. Kaverukset asuvat samassa taloyhtiössä ja jatkavat Ibumax-C -kampanjassa arjen haasteiden ratkomista. Hahmojen takana ovat kaikille suomalaisille tutut näyttelijät Aku Hirviniemi ja Janne Kataja. Mieleenpainuva mainoskampanjamme näkyy TV-mainoksissa, sosiaalisen median kanavissa sekä myymälöiden kampanjaelementeissä.

Uudistunut ibumax.fi

Arto ja Max seikkailevat mainoskampanjan ajan myös ibumax.fi -sivuillamme. Kampanjan ajaksi uudistetuilta nettisivuilta löytyy tärkeää tietoa kivun ja flunssan itsehoidosta ja lääkkeistä. Kampanjasivumme löytyvät kuluttajille helposti, myös mobiilista.

Tutustu uuteen Ibumax-C -flunssalääkkeeseen