Tyrni-Omega-7+GLA ihon ja limakalvojen hyvinvointiin

Kun talvi alkaa lähestyä ja ilmat viilentyä, tuntevat monet herkkäihoiset sen kirjaimellisesti nahoissaan. Iho hilseilee ja kutiaa, ja limakalvot tuntuvat kuivilta ja aroilta. Pakkasen ja kylmän viiman lisäksi ihon ja limakalvojen kuivuuteen vaikuttaa talvella lämmitys, joka kuivattaa sisäilmaa kotona ja työpaikalla.

Ihon kuivuminen johtuu yksinkertaisuudessaan ihon pintakerroksessa olevien rasvojen liian vähäisestä määrästä, minkä takia vesi pääsee haihtumaan ihon syvemmistä kerroksista ja iho kuivuu. Kuivuminen tuntuu iholla kutinana. Tyrni-Omega-7+GLA kosteuttaa, suojaa ja vahvistaa ihoa ja limakalvoja, ja valmistaa niitä kestämään paremmin kylmän talven aiheuttaman rasituksen.

Tyrnimarja

Tyrni on saavuttanut aseman todellisena luonnon superaineena – eikä ihme. Pieni oranssi marja sisältää poikkeuksellisen paljon C-vitamiinia, sekä monia muita vitamiineja ja ravintoaineita. Erityisen ravinteikasta on tyrnistä puristettu öljy, joka voidaan jakaa siemen- ja marjaöljyihin. Tyrnin kuuluisaa omega-7-rasvahappoa on nimenomaan tyrnimarjan pehmytosasta saadussa marjaöljyssä. Tyrnimarjaöljyä on käytetty Aasiassa vuosisatojen ajan ihon ja limakalvojen hoitoon. Se on myös tärkeä osa Tyrni-Omega-7+GLA -valmistetta.

Tyrnimarjaöljyn sisältämät rasvahapot, kasvisterolit, karotenoidit ja E-vitamiini ovat kaikki ihon ja limakalvojen solujen toimintaa tukevia ravintoaineita.  Jopa yli kolmannes tyrnimarjaöljyn koostumuksesta on omega-7-rasvahappoa, joka ravitsee ihoa ja hidastaa ihon vanhenemista.

Ainutlaatuinen koostumus

Tyrnimarjaöljyn lisäksi Tyrni-Omega-7+GLA -valmiste sisältää jättihelokin siemenöljyä, joka on niin ikään loistava hyvien rasvahappojen lähde. Jättihelokin siemenöljyn sisältämät linolihappo (LA) ja gammalinoleenihappo (GLA) ovat solukalvon rasvahappoja, jotka ylläpitävät muun muassa solukalvon nestemäisyyttä. Lisäksi Tyrni-Omega-7+GLA -kapseleiden sisältämä sinkki edistää ihon pysymistä normaalina ja E-vitamiini suojaa soluja hapetusstressiltä.

Tyrni-Omega-7+GLA sopii kaiken ikäisille kuivasta ihosta ja/tai limakalvoista kärsiville sekä menopaussi-ikäisille. Se soveltuu myös lapsille, raskaana oleville ja imettäville.

Säännöllinen käyttö on hyvä aloittaa hyvissä ajoin ennen talvea. Näin iho saa mahdollisuuden valmistautua talvea varten, jotta pakkanen ja kuiva sisäilma rasittaisivat ihoa mahdollisimman vähän.

 

Tutustu uusittuihin Tyrni-Omega-7+GLA -sivuihimme alla olevan linkin kautta.

www.tyrniomega.fi

Tee samalla sivustolla oleva testi ja osallistu tuotepaketin arvontaan.