Tyrni-Omega7+GLA

0,00 

Kuvaus

Tyrni-Omega7+GLA -kapselissa yhdistyvät tyrnimarja- ja jättihelokkisiemenöljyn rasvahapot sekä sinkki, pantoteenihappo (B5-vitamiini) ja E-vitamiini.

Tyrnin pehmeästä marjaosasta (ei siemen) ja jättihelokinsiemestä puristettu öljy sisältää runsaasti harvinaista omega-7 palmitoleiinihappoa, gamma-linoleenihappoa (GLA) sekä välttämättömiä rasvahappoja linolihappoa (LA) ja alfa-linoleenihappoa (ALA). Linolihappo ja gamma-linoleenihappo ovat solukavon rasvahappoja, jotka ylläpitävät mm.solukalvon nestemäisyyttä. Jos rasvahappoja on liian vähän ihosoluissa, se altistaa iho kuivumiselle. Sinkki edistää ihon pysymistä normaalina ja E-vitamiini suojaa soluja hapetusstressiltä.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Annostus

Aikuisille 1 kapseli 2 kertaa päivässä niellään veden kanssa.

Lapsille 10-vuotiaasta alkaen 1 kapseli päivässä niellään veden kanssa.

Ei raskaana oleville ja imettäville.

Koostumus

Vuorokausiannos 2 kapselia sisältää:

Tyrnimarjaöljyä 1000 mg
Jättihelokin siemenöljyä 200 mg
Omega-3 rasvahappoja 9 mg
Omega-6 rasvahappoja 288 mg
Omega-7 rasvahappoja 403 mg
Omega-9 rasvahappoja 80 mg

E-vitamiinia 10 mg
Sinkkiä 15 mg
Pantoteenihappoa 4 mg

Ainesosat
Tyrnimarjaöljy, liivate (kala), jättihelokin siemenöljy, kosteudensäilyttäjä (rasvahappojen mono- ja diglyseridit), sinkkisitraatti, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), D-alfa-tokoferoli, kiinteyttämisaine (soijalesitiini), dekspantenoli, väriaineet (betakaroteeni, rautaoksidi).

Ingredienser
Havtornsolja, gelatin (ur fisk), jättenattljusfröolja, fuktighetsbevarande medel (mono- och diglyserider av fettsyror), zinkcitrat, klumpförebyggande medel (kiseldioxid), D-alfa-tokoferol, förtjockningsmedel (sojalecitin), dexpantenol, färgämne (betakaroten, järnoxid).

Pakkauskoot

60 ja 150 kapselia

Valmistusmaa Saksa

Print Friendly, PDF & Email
apteekeista, luontaistuotekaupoista ja niiden verkkokaupoista