Magnex Sitraatti juomajauhe

Kuvaus

Juomajauhe on helppo tapa nauttia magnesiumia ilman isokokoisten tabletteiden tai kapseleiden nielemistä. Juomajauhe on kätevä liuottaa myös juomapulloon ja ottaa mukaan urheilu- ja liikuntasuorituksiin.

Magnesiumia on eniten luustossa, lihaksissa ja pehmytkudoksissa. Magnesiumilla on monia tärkeitä elimistön säätelytehtäviä, ja se on olennainen aine mm. hermoston normaalissa toiminnassa. Se edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, elektrolyyttitasapainoa ja proteiinien muodostusta. Magnesium edistää luuston ja hampaiden pysymistä normaaleina sekä lihasten toimintaa mukaan lukien sydämen toimintaa. Magnesium auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Magnesiumin tarvetta lisäävät mm. fyysinen rasitus ja urheilu, yksipuolinen ruokavalio, diabetes, ja tiettyjen lääkkeiden käyttö.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Käyttö

Urheilijoille ja aktiiviliikkujille, ikääntyneille, lihasten toiminnan ylläpitoon.

Annostus

1 annospussi päivässä veteen sekoitettuna.

Koostumus

Vuorokausiannos 1 annospussi sisältää:
Magnesiumia 375 mg

Ainesosat
Magnesiumsitraatti, maltodekstriini, vadelmajauhe (luontainen), hapettumisenestoaine (sitruunahappo), väriaine (punajuuri), vadelma-aromi, makeutusaine (sukraloosi).

Ingredienser
Magnesiumcitrat, maltodectrin, hallonpulver (naturlig), surhetsreglerande medel (citronsyra), färgämne (rödbeta), hallonarom, sötningsmedel (sukralos).

Pakkauskoko

20 annospussia à 4 g = 80 g

Valmistusmaa Suomi

Print Friendly, PDF & Email
apteekeista, luontaistuotekaupoista, päivittäistavarakaupoista ja verkkokaupoista