Hot Honey Kids

Kuvaus

Pienet lapset sairastavat monta flunssaa vuodessa, päiväkotihoidossa olevat useammin kuin kotihoidossa olevat. Käypä hoito-suosituksen mukaan yli 1-vuotiaille lapsille voi antaa hunajaa hillitsemään yskää. Lämmin juoma rauhoittaa, ja juominen auttaa ylläpitämään lapsen nestetasapainoa.

Hot Honey Kids on erityisesti pienille lapsille kehitetty kuumajuomajauhe, joka sisältää kuivattua hunajaa, C-vitamiinia ja sinkkiä. Juomassa on pienille lapsille sopivat määrät C-vitamiinia ja sinkkiä, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Immuunijärjestelmähän toimii elimistöön tulleita viruksia ja bakteereita vastaan. Hot Honey Kids-juoma on miedon hunajan makuinen ja makeutettu luonnollisilla fruktoosilla ja sakkaroosilla. Juoman kellertävä väri on peräisin kasviperäisestä luteiinista.

Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Käyttö

Yksi lämmin juoma-annos kannattaa antaa lapselle illalla ennen nukkumaanmenoa, noin ½ tuntia ennen nukkumaanmenoa, sillä lämmin hunajajuoma rauhoittaa lapsen nukkumista ja vanhemmatkin saavat katkeamattoman yöunen.

Annostus

Yli 1-vuotiaille lapsille 1-3 annospussia päivässä. 1 annos illalla noin ½ tuntia ennen nukkumaanmenoa.

Kaada pussin jauhe lasiin tai mukiin, lisää 1-1,5 dl kuumaa vettä ja sekoita. Jäähdytä juoma sopivan lämpöiseksi lapsen juoda.

Koostumus

Vuorokausiannos 1-3 annospussia sisältää:
C-vitamiinia  50-150 mg
sinkkiä  2,5-7,5 mg
kuivattua hunajaa 564-1692 mg

Ainesosat
Fruktoosi, sakkaroosi, hunajajauhe (hunaja, maltodekstriini), hunaja-aromi, L-askorbiinihappo, sinkkisitraatti, väri (luteiini).

Ingredienser
Fruktos, sackaros, honungspulver (honung, maltodextrin), honungsarom, L-askorbinsyra, zinkcitrat, färgämne (lutein).

Pakkauskoko

20 annospussia.

Valmistusmaa Suomi

Print Friendly, PDF & Email
apteekeista, luontaistuotekaupoista ja niiden verkkokaupoista