Tuotantoassistentti

Etsimme ammattitaitoiseen joukkoomme TUOTANTOASSISTENTTIA

Tuotantoassistentin tehtävä koostuu mm. tuotannon kirjauksista ja raportoinnista sekä tuotantotilausten laatimisesta ja dokumentaation tarkastamisesta. Tehtävä on uusi joten tarkempi työnkuva muodostuu hakijan osaamisen perusteella.

Arvostamme hyvää suomenkielen taitoa, tarkkuutta, oma-aloitteisuutta sekä sitoutunutta työskentelyotetta. Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän nuorekkaassa ja tulosta tekevässä työyhteisössä.

Kiinnostuitko? Odottelemme hakemustasi saapuvaksi viimeistään 1.7.2019. Haastattelut aloitetaan kuitenkin jo hakuajan puitteissa, joten toimithan nopeasti. Hakemus sekä CV tulee lähettää palkkatoiveineen osoitteeseen Recruitment@vitabalans.com otsikolla ”tuotantoassistentti”. Tehtävä alkaa elokuun alussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Juuso Karvanen puh 040 5166920
to 13.6 klo 13-16, to 20.6 klo 10-12 sekä to 27.6 klo 13-16

Vitabalans Oy on vuonna 1980 perustettu yksityisomistuksessa oleva vakavarainen suomalainen lääketehdas, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi resepti- ja itsehoitolääkkeitä, ravintolisiä, lääkinnällisiä laitteita sekä eläinten täydennysrehuja ja hoitotuotteita. Päämarkkina-alue on Suomi, lisäksi tuotteita viedään oman myyntiorganisaation voimin 13 maahan Euroopassa. Pääkonttori ja tuotantolaitokset (lääke- ja ravintolisätehtaat) sijaitsevat kaikki Hämeenlinnassa. Vitabalansin tuotteilla on Avainlippu-tunnus.