Syksyn uutuudet: täsmätuote lihaskramppeihin ja tehonesteyttäjä ketoruokavalion tueksi

Mielenkiintoiset uutuustuotteet Crampixon ja KETO Elektrolyyttijauhe täydentävät ravintolisien tuotevalikoimaamme. Lihaskramppeihin ja suonenvetoihin tarkoitettu Crampixon yhdistää hyvin imeytyvän magnesiumin kliinisesti tutkittuihin B-vitamiineihin ja tukee näin sekä lihasten että hermoston toimintaa. KETO Elektrolyyttijauhe on kehitetty neste- ja elektrolyyttitasapainon turvaamiseen – tuote sisältää vain kehosi tarvitsemat suolat, ei mitään ylimääräistä.

Täsmätuote lihaskramppeihin ja suonenvetoihin

Lihaskrampin syynä on lihasta hermottavan liikehermon tahaton aktivoituminen, mikä saa lihaksen supistumaan äkillisesti. Suonenvedot johtuvat siis hermoston ja lihaksen yhteistoiminnan häiriöstä.

Crampixonissa yhdistyvät hyvin imeytyvä magnesiumsitraatti sekä kliinisesti tutkittu, vahva B-vitamiiniyhdistelmä. Valmisteen koostumus on suunniteltu vaikuttamaan sekä lihasten että hermoston toimintaan: Magnesiumilla on keskeinen rooli lihasten supistumisen säätelyssä. B-vitamiiniyhdistelmän B1-, B2-, B6- ja B12-vitamiinit puolestaan ovat välttämättömiä hermosolujen normaalille toiminnalle. Tuote on laktoositon, gluteeniton ja sokeriton, eikä se sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Lue lisää

Optimaalinen tehonesteyttäjä

KETO Elektrolyyttijauhe sisältää tärkeimmät elektrolyytit – natriumia, kaliumia, kloridia ja magnesiumia – juuri oikeassa suhteessa nestetasapainon ylläpitämiseksi ja palauttamiseksi. Tuote sopii erinomaisesti etenkin ketogeeniseen ruokavalioon, johon siirtyminen lisää elimistön nesteen ja elektrolyyttien tarvetta. Nesteytykseen kannattaa kiinnittää huomiota myös hikoillessa, eli esimerkiksi urheillessa, helteillä ja saunomisen jälkeen. KETO Elektrolyyttijauheessa ei ole sokeria eikä maku-, makeutus- tai väriaineita, joten sen voi sekoittaa mihin tahansa nesteeseen. Tuote on myös laktoositon ja gluteeniton, eikä se sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Lue lisää

Uutuudet ovat saatavilla apteekeista, luontaistuotekaupoista, päivittäistavarakaupoista ja verkkokaupoista. Molemmat tuotteet valmistetaan tehtaallamme Hämeenlinnassa, ja merkkinä siitä pakkauksista löytyy kotimaisuudesta kertova Avainlippu-tunnus.