Laatupäällikkö lääketehtaalle

Vitabalans Oy on suomalainen lääketehdas. Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme geneerisiä lääkevalmisteita Suomen ja Euroopan markkinoille. Tuotevalikoimaamme kuuluvat reseptilääkkeet, käsikauppalääkkeet, lääkinnälliset laitteet ja tarvikkeet, ravintolisät ja eläinvalmisteet.

Haemme lääketehtaallemme Hämeenlinnaan LAATUPÄÄLLIKKÖÄ

Vastaat lääketehtaan laadunvarmistuksen päivittäisestä toiminnasta voimassaolevan lainsäädännön ja ohjeistojen (mm. EU-GMP, ISO 13485) mukaisesti. Toimit laadunvarmistusfarmaseuttien ja laadunvarmistusasiantuntijoiden esimiehenä. Ylläpidät, kehität ja tehostat laatujärjestelmää lainsäädännön sekä ohjeistojen kehittyessä. Osallistut auditointeihin ja viranomaistarkastuksiin sekä suoritat auditointeja tarvittaessa myös itse (esim. raaka-ainetoimittajien auditointi).

Tehtävä edellyttää vankkaa kokemusta ja tietotaitoa laatujärjestelmistä, laadunvarmistuksesta ja riskinhallinasta. Tehtävässä menestyminen vaatii oma-aloitteellisuutta, projektinhallintataitoja, tarkkuutta ja huolellisuutta sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja.

Toivomme hakijalta
– soveltuvaa farmaseuttisen, luonnontieteellisen tai teknisen alan korkea asteen koulutusta (esim. proviisori, kemisti, biokemisti, kemiantekniikan DI)
– erinomaista suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
– yleisimpien tietokoneohjelmien hallintaa
– kykyä hoitaa useita projekteja samanaikaisesti

Aikaisempi työkokemus lääketeollisuudesta katsotaan eduksi. Tarjoamme mielenkiintoisen, haastavan ja vastuullisen työtehtävän nuorekkaassa työyhteisössä, vakavaraisessa perheyhtiössä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa vastuunalainen johtaja Jari Kovalainen, p.( 03) 615 6012.
Hakemus palkkatoivomuksineen 8.3.2020 mennessä sähköpostitse recruitment@vitabalans.com otsikolla ”Laatupäällikkö”.

 

Vitabalans Oy on vuonna 1980 perustettu yksityisomistuksessa oleva vakavarainen suomalainen lääketehdas, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi resepti- ja itsehoitolääkkeitä, ravintolisiä, lääkinnällisiä laitteita sekä eläinten täydennysrehuja ja hoitotuotteita. Päämarkkina-alue on Suomi, lisäksi tuotteita viedään oman myyntiorganisaation voimin 13 maahan Euroopassa. Pääkonttori ja tuotantolaitokset (lääke- ja ravintolisätehtaat) sijaitsevat kaikki Hämeenlinnassa. Vitabalansin tuotteilla on Avainlippu-tunnus.