Kauniin ihon salaisuus nyt myös jauheena

Vitabalans Lady -tuotesarjamme täydentyi paljon toivotulla ja odotetulla uutuudella, kun lanseerasimme marraskuun alussa Biotin Collagen jauheen. Tuotteessa yhdistyvät kliinisesti tutkittu Verisol® P-kollageeni, hyaluronihappo sekä iholle tärkeät C-vitamiini ja biotiini. Neutraalin makuinen jauhe on helppo sekoittaa mihin tahansa juomaan tai ruokaan.

Vastaus kuluttajien toiveisiin

Biotin Collagen tabletit tulivat markkinoille muutama vuosi sitten, ja ne ovatkin vakiinnuttaneet paikkansa ihonsa hyvinvoinnista huolehtivien naisten keskuudessa.

– Olemme saaneet paljon kiitosta Biotin Collagen tablettien monipuolisesta koostumuksesta. Meiltä on pitkään toivottu vastaavaa tuotetta myös jauhemaisena. Nyt voimme iloksemme kertoa, että sellainen on vihdoin saatavilla, kertoo tuotteen lanseerauksesta vastaava Brand Manager Mia Saarinen.

Uutuus tuotiin Biotin Collagen tablettien rinnalle apteekkien ja luontaistuotekauppojen valikoimiin.

Kiinteä ja nuorekas iho

Biotin Collagen jauhe kiinteyttää ihoa ja tasoittaa iän mukana tulleita juonteita. Jauheen sisältämä Verisol® P-kollageeni on kliinisesti tutkittua hydrolysoitua kollageenia, joka on pilkottu sian kollageenista. Hydrolysoidun kollageenin etuna on, että se imeytyy paremmin kuin tavallinen kollageeni.

Kollageenin ihoa nuorentavaa vaikutusta täydentävät hyaluronihappo, biotiini ja C-vitamiini. Hyaluronihappo lisää ihon kosteutta, sillä se sitoo itseensä vettä ihossa. Biotiini vaikuttaa ihon normaaliin kuntoon ja hyvinvointiin. C-vitamiini edistää ihon luontaista kollageenin muodostumista.

Veteen, mehuun, jogurttiin, puuroon – päätä itse!

Tuotekehityksessä panostettiin erityisesti myös tuotteen käytettävyyteen.

– Halusimme tuoda markkinoille kollageenijauheen, jota on helppo nauttia ja joka sopii mahdollisimman moneen eri mieltymykseen, Saarinen taustoittaa.

Tuloksena on neutraalin makuinen jauhe, jonka voi sekoittaa mieleiseensä juomaan tai ruokaan. Maku- tai makeutusaineita ainesosaluettelosta ei löydy. Jauheen annostelu on kätevää pakkauksessa olevan mittalusikan avulla.

– Kiireisinä aamuina jauhe on helppo sekoittaa aamupalajogurtin tai veden joukkoon, viikonloppuaamuisin se pyörähtää näppärästi esimerkiksi smoothien sekaan. Itse fiilistelen uutuutta aamupuurossa, Saarinen vinkkaa.

Katso Biotin Collagen jauheen käyttövinkit videolta ja kokeile!

Kaikkiin Vitabalans Lady -sarjan tuotteisiin pääset tutustumaan osoitteessa www.vitabalanslady.fi