Lääkkeet
Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme vaihtokelpoisia resepti- ja itsehoitolääkkeitä.
Ravintolisät
Ravintolisämme täydentävät monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja.
Eläimille
Koirille, kissoille ja hevosille teemme turvallisia ja korkealaatuisia erikoistuotteita.

Kaipaavatko rautavarastosi täydennystä?

Vetämätön olo, aiempaa herkempi hengästyminen ja kasvojen kalpeus saattavat olla merkkejä veren matalasta hemoglobiinista ja huvenneista rautavarastoista. Etenkin naisten kannattaa […]

Lue lisää »

Miksi heraproteiini laittaa vatsan sekaisin?

Heraproteiinitäydennys sopii niin tavallisille kuntoilijoille kuin myös tavoitteellisesti treenaaville urheilijoille osaksi monipuolista ruokavaliota. Heraproteiinissa on lihasten kasvulle erinomaiset rakennusaineet, ja […]

Lue lisää »

Sitruunahappo puhdistaa kalkkikertymät

Astianpesukoneen huono pesutulos, pyykinpesukoneen tunkkainen haju sekä kahvinkeittimen voimistunut ääni kielivät laitteisiin kertyneistä kalkkisaostumista. Kalkkia kertyy kaikkiin vettä käyttäviin kodinkoneisiin […]

Lue lisää »

Tuotteemme valmistetaan omissa tehtaissamme Hämeenlinnassa. Lääkevalmistuksemme tapahtuu GMP-määräykset täyttävässä, omassa lääketehtaassa tarkkojen laatukriteerien mukaisesti. Myös Elintarviketurvallisuusvirasto Eviran Oiva-tarkastuksen mukaan toimintamme on kaikin puolin viranomaisvaatimusten mukaista.

Meillä on lääkealan osaamista, jonka avulla suuntaamme vahvasti myös vientiin. Yrityksellämme on tytäryhtiöitä kolmessatoista Euroopan maassa joiden markkinoilla toimimme oman myyntiorganisaatiomme voimin.

Vitabalansin tuotteilla on Avainlippu-tunnus. Avainlippu kertoo yhdellä silmäyksellä, että tuote on valmistettu Suomessa. Avainlippuun voit luottaa – merkki myönnetään vain sellaisille tuotteille ja palveluille, jotka täyttävät kriteerit.

Koivu, heinä, pujo, koira, kissa, pähkinä... Siitepölyallergiaan liittyvät oireet häiritsevät erityisesti keväällä ja kesällä. Myös lemmikkieläimet aiheuttavat monille ikäviä allergiaoireita ympäri vuoden. Kun allergia vaivaa, laktoositon Cetimax auttaa!

Lue lisää: www.cetimax.fi

Muista Ampikyy – ensiapu kyykäärmeenpuremaan sekä ampiaisen- ja mehiläisenpistoon. Ampikyy vaikuttaa elimistössä tulehdusta välittäviin aineisiin, minkä seurauksena kipu lievittyy ja kuumotus, punoitus sekä turvotus vähenevät.