Shadow
Slider
Lääkkeet
Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme vaihtokelpoisia resepti- ja itsehoitolääkkeitä.
Ravintolisät
Ravintolisämme täydentävät monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja.
Eläimille
Koirille, kissoille ja hevosille teemme turvallisia ja korkealaatuisia erikoistuotteita.

Tuotteemme valmistetaan omissa tehtaissamme Hämeenlinnassa. Lääkevalmistuksemme tapahtuu GMP-määräykset täyttävässä, omassa lääketehtaassa tarkkojen laatukriteerien mukaisesti. Myös Elintarviketurvallisuusvirasto Eviran Oiva-tarkastuksen mukaan toimintamme on kaikin puolin viranomaisvaatimusten mukaista.

Meillä on lääkealan osaamista, jonka avulla suuntaamme vahvasti myös vientiin. Yrityksellämme on tytäryhtiöitä kolmessatoista Euroopan maassa joiden markkinoilla toimimme oman myyntiorganisaatiomme voimin.

Vitabalansin tuotteilla on Avainlippu-tunnus. Avainlippu kertoo yhdellä silmäyksellä, että tuote on valmistettu Suomessa. Avainlippuun voit luottaa – merkki myönnetään vain sellaisille tuotteille ja palveluille, jotka täyttävät kriteerit.

Kotimaisen Betax B12 etuna toimii sen vahvuus. Nyt Betax B12 -tuotteen soveltuvuudesta kasvissyöjän terveelliseen ruokavalioon on julkaistu myös mielenkiintoinen kirjoitus Secret Wardrobe -blogissa.

Biotiini Strong on vahva biotiinivalmiste, joka on kehitetty tukemaan hiusten ja kynsien hyvinvointia. Biotiini Strong Hair & Nail’issa on hiuksille ja kynsille biotiinia, rikkiä sisältävää metioniini-aminohappoa ja sinkkiä.

Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme resepti- ja itsehoitolääkkeitä, ravintolisiä sekä eläinten täydennysrehuja. Tunnetuimpia apteekkivalikoiman brändejä  ovat Ibumax, Paramax, Ampikyy, Arthrobalans, Biotiini Strong, Vita B12, Ferrodan, LactoSeven, Magnex ja Unital. Kaikki tuotantolaitoksemme sekä pääkonttorimme sijaitsevat Hämeenlinnassa. Henkilöstöä meillä on n. 180, joista noin 70 työskentelee Viron, Latvian, Liettuan, Puolan, Tšekin tasavallan, Unkarin, Slovakian, Slovenian, Saksan, Norjan, Ruotsin ja Tanskan tytäryhtiöissä.