Lääkkeet
Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme vaihtokelpoisia resepti- ja itsehoitolääkkeitä.
Ravintolisät
Ravintolisämme täydentävät monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja.
Eläimille
Koirille, kissoille ja hevosille teemme turvallisia ja korkealaatuisia erikoistuotteita.

Vatsalle parhaat bakteerit

Suolistomikrobisto on jokaisella ihmisellä yksilöllinen – sen koostumukseen vaikuttavat monet eri tekijät, muun muassa ruokavalio ja ikä. Hyvinvoinnin kannalta olennaisinta […]

Lue lisää »

Sinkkitablettien erot – minkä kotimaisen sinkin valitsen?

Sinkki on tärkeä hivenaine, jota elimistön on saatava ravinnosta joka päivä. Sinkillä on elimistössä lukuisia tehtäviä – se toimii esimerkiksi […]

Lue lisää »

Lääkepakkausten uudet turvamerkinnät estävät väärennösten pääsyä markkinoille

Kaikissa Suomessa myyntiin tulevissa, ihmisille tarkoitetuissa reseptilääkepakkauksissa tulee olla turvaominaisuudet 9.2.2019 alkaen. Lääkepakkausten turvaominaisuuksien tavoitteena on estää lääkeväärennösten pääsy markkinoille […]

Lue lisää »

Tuotteemme valmistetaan omissa tehtaissamme Hämeenlinnassa. Lääkevalmistuksemme tapahtuu GMP-määräykset täyttävässä, omassa lääketehtaassa tarkkojen laatukriteerien mukaisesti. Myös Elintarviketurvallisuusvirasto Eviran Oiva-tarkastuksen mukaan toimintamme on kaikin puolin viranomaisvaatimusten mukaista.

Meillä on lääkealan osaamista, jonka avulla suuntaamme vahvasti myös vientiin. Yrityksellämme on tytäryhtiöitä kolmessatoista Euroopan maassa joiden markkinoilla toimimme oman myyntiorganisaatiomme voimin.

Vitabalansin tuotteilla on Avainlippu-tunnus. Avainlippu kertoo yhdellä silmäyksellä, että tuote on valmistettu Suomessa. Avainlippuun voit luottaa – merkki myönnetään vain sellaisille tuotteille ja palveluille, jotka täyttävät kriteerit.

LACTO SEVEN -maitohappobakteerit vahvistavat vastustuskykyä ja tukevat suoliston hyvinvointia. Niistä on hyötyä erityisesti antibioottikuurien aikana, matkoilla ja ruokavaliomuutoksien yhteydessä. Vain yksi tabletti päivässä riittää.

Lue lisää: www.lactoseven.fi

Ibumax on suosittu kotimainen särkylääke, jonka vaikuttava-aine on ibuprofeeni. Ibumax lievittää kipua ja tulehduksesta johtuvaa kuumotusta, punoitusta ja turvotusta. Ibuprofeeni myös alentaa kuumetta.

Lue lisää: www.ibumax.fi