Lääkkeet
Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme vaihtokelpoisia resepti- ja itsehoitolääkkeitä.
Ravintolisät
Ravintolisämme täydentävät monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja.
Eläimille
Koirille, kissoille ja hevosille teemme turvallisia ja korkealaatuisia erikoistuotteita.

Vaikuttaako ibuprofeeni koronavirusinfektion vakavuuteen?

Viime päivinä etenkin sosiaalisessa mediassa on käyty vilkasta keskustelua ibuprofeenin ja muiden ei-steroidaalisten tulehduskipulääkkeiden käytöstä koronaviruksen aiheuttamien oireiden hoidossa. Ranskan […]

Lue lisää »

Vitabalans 40 -juhlavuosi sai arvoisensa ilmeen

Lääketehdas Vitabalans Oy on toiminut Hämeenlinnassa vuodesta 1980 alkaen, ja perheyritys viettää tänä vuonna 40-vuotisjuhlavuottaan. Yksi merkittävimmistä juhlavuoden elementeistä on […]

Lue lisää »

Sitruunahappo puhdistaa kalkkikertymät

Astianpesukoneen huono pesutulos, pyykinpesukoneen tunkkainen haju sekä kahvinkeittimen voimistunut ääni kielivät laitteisiin kertyneistä kalkkisaostumista. Kalkkia kertyy kaikkiin vettä käyttäviin kodinkoneisiin […]

Lue lisää »

Tuotteemme valmistetaan omissa tehtaissamme Hämeenlinnassa. Lääkevalmistuksemme tapahtuu GMP-määräykset täyttävässä, omassa lääketehtaassa tarkkojen laatukriteerien mukaisesti. Myös Ruokaviraston Oiva-tarkastuksen mukaan toimintamme on kaikin puolin viranomaisvaatimusten mukaista.

Meillä on lääkealan osaamista, jonka avulla suuntaamme vahvasti myös vientiin. Yrityksellämme on tytäryhtiöitä kolmessatoista Euroopan maassa joiden markkinoilla toimimme oman myyntiorganisaatiomme voimin.

Vitabalansin tuotteilla on Avainlippu-tunnus. Avainlippu kertoo yhdellä silmäyksellä, että tuote on valmistettu Suomessa. Avainlippuun voit luottaa – merkki myönnetään vain sellaisille tuotteille ja palveluille, jotka täyttävät kriteerit.

Yhdellä Cofi Boost -tabletilla on samanlainen vaikutus kuin kahvikupillisella kahvia, sillä yksi tabletti sisältää kofeiinia saman verran kuin yksi kupillinen kahvijuomaa.

Kun samaan kapseliin yhdistetään tyrnimarjaöljy, jättihelokin siemenöljy, sinkki sekä B5- ja E-vitamiinit, saadaan hyödynnettyä kaikki iholle tärkeät ravintoaineet.

Lue lisää: www.vitabalanslady.fi