Lääkkeet
Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme vaihtokelpoisia resepti- ja itsehoitolääkkeitä.
Ravintolisät
Ravintolisämme täydentävät monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja.
Eläimille
Koirille, kissoille ja hevosille teemme turvallisia ja korkealaatuisia erikoistuotteita.

Tuotteemme valmistetaan omissa tehtaissamme Hämeenlinnassa. Lääkevalmistuksemme tapahtuu GMP-määräykset täyttävässä, omassa lääketehtaassa tarkkojen laatukriteerien mukaisesti. Myös Elintarviketurvallisuusvirasto Eviran Oiva-tarkastuksen mukaan toimintamme on kaikin puolin viranomaisvaatimusten mukaista.

Meillä on lääkealan osaamista, jonka avulla suuntaamme vahvasti myös vientiin. Yrityksellämme on tytäryhtiöitä kolmessatoista Euroopan maassa joiden markkinoilla toimimme oman myyntiorganisaatiomme voimin.

Vitabalansin tuotteilla on Avainlippu-tunnus. Avainlippu kertoo yhdellä silmäyksellä, että tuote on valmistettu Suomessa. Avainlippuun voit luottaa – merkki myönnetään vain sellaisille tuotteille ja palveluille, jotka täyttävät kriteerit.

Vahva Vita B12 on imeskelytabletti. Imeskeltäessä vitamiini imeytyy suun limakalvolta. B12-vitamiini edistää normaaleja psykologisia toimintoja ja tukee muistia, keskittymistä, oppimista ja ongelmanratkaisua.

BEFOLI®-pore on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön turvaamaan välttämättömien vesiliukoisten B- ja C-vitamiinien sekä tärkeimpien kivennäis- ja hivenaineiden saantia.

Facebook Pagelike Widget

Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme resepti- ja itsehoitolääkkeitä, ravintolisiä sekä eläinten täydennysrehuja. Tunnetuimpia apteekkivalikoiman brändejämme ovat Ibumax, Paramax, Ampikyy, Arthrobalans, Biotiini Strong, Vita B12, Ferrodan, Lacto Seven, Magnex ja Unital. Kaikki tuotantolaitoksemme sekä pääkonttorimme sijaitsevat Hämeenlinnassa. Henkilöstöä meillä on n. 180, joista noin 70 työskentelee Viron, Latvian, Liettuan, Puolan, Tšekin tasavallan, Unkarin, Slovakian, Slovenian, Saksan, Norjan, Ruotsin ja Tanskan tytäryhtiöissä.