Lääkkeet
Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme vaihtokelpoisia resepti- ja itsehoitolääkkeitä.
Ravintolisät
Ravintolisämme täydentävät monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja.
Eläimille
Koirille, kissoille ja hevosille teemme turvallisia ja korkealaatuisia erikoistuotteita.

Miten huomioida uusi liikuntaharrastus lautasella?

Jumppavaatteet on kaivettu kaapista ja lenkkitossut ilmestyvät osaksi eteisen kenkärivistöä. Mahtavaa, teilläkin on innostuttu kuntoilemaan! Kun liikunta tulee osaksi arkea, […]

Lue lisää »

Oikein käytettynä parasetamoli on turvallinen kipulääke lapsille

Kuumeen ja kivun hoidossa käytettävän parasetamolin turvallisuus on viime aikoina herättänyt paljon keskustelua. Aihe nousi esiin muutama vuosi sitten, kun […]

Lue lisää »

Sitruunahappo puhdistaa kalkkikertymät

Astianpesukoneen huono pesutulos, pyykinpesukoneen tunkkainen haju sekä kahvinkeittimen voimistunut ääni kielivät laitteisiin kertyneistä kalkkisaostumista. Kalkkia kertyy kaikkiin vettä käyttäviin kodinkoneisiin […]

Lue lisää »

Tuotteemme valmistetaan omissa tehtaissamme Hämeenlinnassa. Lääkevalmistuksemme tapahtuu GMP-määräykset täyttävässä, omassa lääketehtaassa tarkkojen laatukriteerien mukaisesti. Myös Ruokaviraston Oiva-tarkastuksen mukaan toimintamme on kaikin puolin viranomaisvaatimusten mukaista.

Meillä on lääkealan osaamista, jonka avulla suuntaamme vahvasti myös vientiin. Yrityksellämme on tytäryhtiöitä kolmessatoista Euroopan maassa joiden markkinoilla toimimme oman myyntiorganisaatiomme voimin.

Vitabalansin tuotteilla on Avainlippu-tunnus. Avainlippu kertoo yhdellä silmäyksellä, että tuote on valmistettu Suomessa. Avainlippuun voit luottaa – merkki myönnetään vain sellaisille tuotteille ja palveluille, jotka täyttävät kriteerit.

Crampixon soveltuu aikuisille kramppeihin ja suonenvetoihin. Valmiste on yhdistelmä hyvin imeytyvää magnesiumsitraattia ja kliinisesti tutkittuja B-vitamiineja, jotka tukevat sekä lihasten että hermoston toimintaa.

Melatonin Vitabalans on tarkoitettu käytettäväksi lyhytaikaisesti aikaerorasitukseen aikuisille. Uusi vahvuus 5 mg nyt saatavilla.