Lääkkeet
Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme vaihtokelpoisia resepti- ja itsehoitolääkkeitä.
Ravintolisät
Ravintolisämme täydentävät monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja.
Eläimille
Koirille, kissoille ja hevosille teemme turvallisia ja korkealaatuisia erikoistuotteita.

Milloin kissa tarvitsee lisäravinteita?

Kissan ravintoaineiden tarve riippuu muun muassa kissan iästä, rodusta ja sukupuolesta. Jos kissa syö laadukasta täysravintoa, se ei yleensä tarvitse […]

Lue lisää »

Syksyn 2019 messut ja tapahtumat

Vitabalans on mukana useissa kuluttaja- ja ammattilaistapahtumissa syksyn 2019 aikana. I love me -tapahtuma 18.–20.10., Helsingin Messukeskus I love me […]

Lue lisää »

Sitruunahappo puhdistaa kalkkikertymät

Astianpesukoneen huono pesutulos, pyykinpesukoneen tunkkainen haju sekä kahvinkeittimen voimistunut ääni kielivät laitteisiin kertyneistä kalkkisaostumista. Kalkkia kertyy kaikkiin vettä käyttäviin kodinkoneisiin […]

Lue lisää »

Tuotteemme valmistetaan omissa tehtaissamme Hämeenlinnassa. Lääkevalmistuksemme tapahtuu GMP-määräykset täyttävässä, omassa lääketehtaassa tarkkojen laatukriteerien mukaisesti. Myös Ruokaviraston Oiva-tarkastuksen mukaan toimintamme on kaikin puolin viranomaisvaatimusten mukaista.

Meillä on lääkealan osaamista, jonka avulla suuntaamme vahvasti myös vientiin. Yrityksellämme on tytäryhtiöitä kolmessatoista Euroopan maassa joiden markkinoilla toimimme oman myyntiorganisaatiomme voimin.

Vitabalansin tuotteilla on Avainlippu-tunnus. Avainlippu kertoo yhdellä silmäyksellä, että tuote on valmistettu Suomessa. Avainlippuun voit luottaa – merkki myönnetään vain sellaisille tuotteille ja palveluille, jotka täyttävät kriteerit.

Melatonin Vitabalans on itsehoitolääkkeeksi rekisteröity 3 mg melatoniinvalmiste 10 tabletin pakkauksessa. Tuote on tutkittu, myyntiluvallinen lääke.

Paramax Rap -tabletteja käytetään tilapäisesti kuumeen alentamiseen sekä lievien ja kohtalaisten kiputilojen, kuten päänsäryn, oireenmukaiseen hoitoon.