Lääkkeet
Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme vaihtokelpoisia resepti- ja itsehoitolääkkeitä.
Ravintolisät
Ravintolisämme täydentävät monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja.
Eläimille
Koirille, kissoille ja hevosille teemme turvallisia ja korkealaatuisia erikoistuotteita.

Matkalle mukaan aurinkoloman selviytymispaketti

Moni suuntaa talvilomalla perheen kanssa etelän lämpöön nauttimaan auringosta. Onnistunut lomamatka irrottaa ajatukset arjesta, mutta välillä reissussa saattaa myös sattua […]

Lue lisää »

Vitabalansin tuotteet sopivat moneen erityisruokavalioon

Yhä useampi kuluttaja kaipaa erilaisiin allergioihin ja erityisruokavalioihin soveltuvia tuotteita. Etenkin laktoosittomille ja gluteenittomille tuotteille on suuri kysyntä, ja moni […]

Lue lisää »

Kierrätettävä pakkaus säästää ympäristöä

Helsingin Sanomat uutisoi 8.1.2019, että elintarvikkeissa yleistyvät mustat muovipakkaukset ovat kierrätyskelvottomia. Mustien muovipakkausten pigmentti estää pakkausten erottelun ja uudelleenhyödyntämisen muovijalostamoilla. […]

Lue lisää »

Tuotteemme valmistetaan omissa tehtaissamme Hämeenlinnassa. Lääkevalmistuksemme tapahtuu GMP-määräykset täyttävässä, omassa lääketehtaassa tarkkojen laatukriteerien mukaisesti. Myös Elintarviketurvallisuusvirasto Eviran Oiva-tarkastuksen mukaan toimintamme on kaikin puolin viranomaisvaatimusten mukaista.

Meillä on lääkealan osaamista, jonka avulla suuntaamme vahvasti myös vientiin. Yrityksellämme on tytäryhtiöitä kolmessatoista Euroopan maassa joiden markkinoilla toimimme oman myyntiorganisaatiomme voimin.

Vitabalansin tuotteilla on Avainlippu-tunnus. Avainlippu kertoo yhdellä silmäyksellä, että tuote on valmistettu Suomessa. Avainlippuun voit luottaa – merkki myönnetään vain sellaisille tuotteille ja palveluille, jotka täyttävät kriteerit.

LACTO SEVEN -maitohappobakteerit vahvistavat vastustuskykyä ja tukevat suoliston hyvinvointia. Niistä on hyötyä erityisesti antibioottikuurien aikana, matkoilla ja ruokavaliomuutoksien yhteydessä. Vain yksi tabletti päivässä riittää.

Lue lisää: www.lactoseven.fi

Ibumax on suosittu kotimainen särkylääke, jonka vaikuttava-aine on ibuprofeeni. Ibumax lievittää kipua ja tulehduksesta johtuvaa kuumotusta, punoitusta ja turvotusta. Ibuprofeeni myös alentaa kuumetta.

Lue lisää: www.ibumax.fi

Facebook Pagelike Widget