Finland: Web Developer (WordPress)

Haemme Hämeenlinnaan, vakituiseen työsuhteeseen,

Monipuolista WEB-KEHITTÄJÄÄ (WORDPRESS)

Etsimme joukkomme vahvistukseksi asiakaslähtöistä web-kehittäjää, joka hallitsee WordPressin ja WooCommercen sekä hakukoneoptimoinnin salat. Haaveilemme osaajasta, jolta taipuu verkkosivustojen ja verkkokauppojen frontend ja backend, ja joka toteuttaa graafikkojemme ja sisällöntuottajiemme ideat teknisesti toimiviksi verkkopalveluiksi. Etsimämme henkilö motivoituu ratkaistavista haasteista ja hän täydentää digitiimiämme vahvalla asiantuntijuudella sekä reippaalla tiimipelaajan asenteella.

Web-kehittäjä työskentelee tuotantotiimissä, jossa on osaamista graafisesta suunnittelusta, sisällöntuotannosta ja digimainonnasta. Lisäksi tiimillä on tukenaan vahva liiketoiminta- ja markkinoinnin suunnitteluosaaminen sekä oma IT-osastomme. Tiimi palvelee kansainvälistä myynti- ja markkinointiosastoamme, kehittää koko konsernin digitaalisia palveluja ja vastaa myös organisaation kouluttamisesta. Verkkopalveluiden teknisen kehitystyön lisäksi web-kehittäjän tehtäviin kuuluu räätälöidyn CRM-järjestelmän loppukäyttäjätuki Suomessa ja vientimaissamme.

Odotamme sinulta
– vahvaa kokemusta ja näyttöä WordPress-alustaisten verkkopalveluiden ylläpidosta ja kehitystyöstä.
– web-markkinoinnin työkalujen ja niihin liittyvien integraatioiden hallintaa hakukoneoptimoinnista mainontaan, konversioseurantaan ja analytiikkaan.
– osaamista palvelimista sekä verkko- ja käyttäjätunnusten hallinnasta.
– hyvää ongelmanratkaisukykyä, tiimityötaitoja sekä halua kehittää sekä omaa että tiimisi osaamista.
– hyvää projektinhallintakykyä sekä itsenäistä ja vastuullista työotetta.
– hyvää suullista ja kirjallista kielitaitoa suomeksi ja englanniksi.
– luovuutta, analyyttisyyttä, asiakaslähtöistä asennetta ja ihmissuhdetaitoja.

Tarjoamme vakavaraisen perheyrityksen työsuhde-edut sekä sitoutuneiden kollegoiden vahvan tuen. Lopullinen työnkuvasi muokkautuu omien vahvuuksiesi ja tarpeidemme mukaiseksi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja CV:si, sekä mahdolliset työnäytteet 19.5. mennessä sähköpostitse osoitteeseen recruitment@vitabalans.fi otsikolla ”Web Developer”. Lisätietoja tehtävästä antaa Digital Marketing Manager Mervi Salmela p. 050 4360 481. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Vitabalans on vahvasti kasvava ja kansainvälistyvä lääkeyritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi reseptilääkkeitä, itsehoitolääkkeitä, ravintolisiä ja eläinvalmisteita. Tehtaamme ja pääkonttorimme sijaitsevat Hämeenlinnassa. Päämarkkina-alueemme on Suomi, ja lisäksi tuotteitamme viedään oman myyntiorganisaatiomme voimin 13 maahan Euroopassa.
www.vitabalans.com