Finland: Lääketyöntekijöitä

Toimenkuva

Lääketyöntekijät toimivat tuotannossa eri tehtävissä valmistus- ja pakkausosastoilla lääke- sekä ravintolisävalmistuksessa, ja työtä tehdään kahdessa vuorossa.

Odotamme sinulta

Etsimme oppimishalukkaita henkilöitä, emme vain valmiita lääkealan osaajia. Tehdastyöhön tarttuessa arvostamme kohtuullisia fyysisiä voimavaroja ja yhteistyötaitoja. Koulutamme kaikki työntekijät työtehtäviinsä, joten voit olla valmis alan osaaja tai uuden ammatin etsijä!

Tarkkaavaisena ja tunnollisena työntekijänä sisäistät ohjeistukset ja neuvot nopeasti, ja osaat seurata säännösten täyttyvän. Aiempi kokemus puhdastilatyöskentelystä ja hygieniapassi ovat sinulle eduksi. Myös hyvästä paineensietokyvystä on etua, sillä työ on toisinaan kiireistä. Työkielenä tehtaassa on suomi.

Muut tiedot

Tarjoamme mielenkiintoisia, haastavia ja vastuullisia työtehtäviä nuorekkaassa työyhteisössä ja pääset osaksi huippuammattilaisten tiimiä!

Rekrytoinnin hoitaa VMP, mutta Vitabalans Oy palkkaa rekrytoitavat henkilöt. Haastattelut aloitetaan jo ennen hakuajan päättymistä. Laita hakemuksesi sekä CV osoitteeseen; hameenlinna@vmp.fi ja otsikoksi lääketyöntekijä.

Lisätietoja tehtävistä antaa VMP Varamiespalvelu Silja Syrjälä (arkisin klo 9–15) p. 050 9178540.

Hakuaikaa on 23.4.2019 asti.